frivillighedsfredag

Se hvad der sker i løbet af frivilligdagen 28 september 2018

Mødrehjælpen

Mødrehjælpen er en socialhumanitær organisation, der støtter og rådgiver gravide og børnefamilier. Mødrehjælpen forbedrer børns vilkår i opvæksten ved at styrke forældrene, så de bliver i stand til at give deres børn kærlighed og tryghed.
Der er mange måder at støtte op om Mødrehjælpen – lige fra fast månedligt bidrag til en frivillig indsats i vores lokalforening og butik.
En af de former for støtte, som vi har rigtig stor gavn af, er familier der handler i vores børnetøjsbutik. Hvert år går omsætningen til den vigtige støtte, hjælp og rådgivning, som Mødrehjælpen tilbyder børn, forældre og gravide både lokalt og i vores landsdækkende rådgivning.
Er Mødrehjælpens børnetøjsbutik også for dig?
Svaret er ja, butikken er i den grad også for dig og dit barn. De gode tilbud i Mødrehjælpens børnetøjsbutik er for alle, så skynd dig endelig af sted.
Klæd dit barn på med velholdt børnetøj fra Mødrehjælpens butik.
Som det er tilfældet i resten af Mødrehjælpen, går vi op i kvalitet, når det handler om vores børnetøjsbutik. Vi er stolte af at have en butik med en høj standard, som kunderne er glade for at komme i og har lyst til at anbefale til andre.
Det tøj vi sælger, er i god stand uden pletter og huller. Det er altid nyvasket i parfumefrit vaskemiddel og strøget, når det kommer på hylder og bøjler, og vores frivillige gør en stor indsats for, at butikken er hyggelig og overskueligt indrettet.
Vil du tippes om de nyeste fund?
Mødrehjælpens butik er på Facebook, og ved at følge den, får du muligheden for at være først i køen til de gode tilbud.